Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag tror vi hade samma vägar framför oss


vi skulle
glidit in
i varandra
lagt fingrarna tillrätta
mellan spelande hårstrån
lagt samförståndet
i groparna
vid våra nyckelben

vi skulle öppnat
blåa ögons lock
sett fransarna som spindelben
springa rakt mot
ljuset

vi skulle lämnat
norrland bakom oss
dansat över kvarken


vi skulle gjort
allt det där
vi skulle känt
smaken





Fri vers av Talema
Läst 370 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-10-26 22:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Talema
Talema