Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Cut cut cut, jag mår så dåligt


Tankar som far genom huvudet

Tankar som aldrig försvinner

Ropar, men ingen hör

Nu var det till och med jag som sökte hjälpen

Tydligen ska jag behöva göra som jag gjort förut

Cut cut cut, jag mår så dåligt

Nu kanske jag blir hörd...




Fri vers av ErikaRoos
Läst 680 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-10-26 23:10



Bookmark and Share


  Kinna
Jag hör dig! Sök andra vägar. Låt dig inte slås ner av dem som inte förstår att lyssna på dig, svagheten ligger hos dem. Kram!
2011-10-26

  Vici
Nej, nej gör inte det
Jag hör...

Kram!

Vici
2011-10-26
  > Nästa text
< Föregående

ErikaRoos
ErikaRoos