Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mörka vatten

 

Om jag bara hade piano ...
Om jag bara kunde se bortom dina vitblekta tänder
Se bortom dina flyktiga sorgsna ögon
Se dig för vad du är istället för bilden som gnager i mig


Om jag bara hade ...       pianotråd
  Mina läppar skulle andas ut en dröm
    Nära dina öron
      Bakom din varma kropp
        Lindat runt om din vackra hals
Och över din strupe skulle jag spela en sista vals


Och jag skulle hålla dig så nära
Älska dig så som ingen annan älskat dig förut
Och mina tårar skulle bilda ett hav av mörka vatten
Och till våran requiem skulle vi dansa den eviga natten

 




Fri vers av Armo
Läst 859 gånger och applåderad av 43 personer
Publicerad 2011-10-28 11:36



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Stark, djup och väldigt bra!
2013-11-13

  Jordgubbsodlare
Otrolig inlevelse och laddat språk, en Mörka vatten II, III och IV skulle sitta fint! Känns som ett tema för en rysligt gripande novell!
Vad hände sedan?
2012-12-12

    Han som går långsamt i regnet
detta är så bra......inga glada ord slår alla mörka!
2012-07-03

  wildrose
Ju fler gånger jag läser den här texten desstu bättre blir den. Varför kan jag inte applådera igen igen och igen?
2012-01-15

  Gigi
Underbart!
2012-01-03

  Alva Johnsson VIP
Och mina tårar skulle bilda
ett hav av mörka vatten.

Så vackert, att det gör ont.
2011-12-12

  Lavinia Röd
Tjusigt men sannerligen "mörka vatten".
2011-12-02

    lory
oh såååå vackert
2011-12-01

  Elin S
Det här gör du bäst Armo. Känslan och ordrimmen dansar en minst sagt svart tango ihop.
2011-11-20

  Cahaya
Dina ord fastnar som läskpapper kring min sinnesstämning just nu. Brutalt kärleksfullt. Ljuvligt... och smärtsamt.
2011-10-29

    Arvida Juni Svenske
Brutalt bildspråk som jag tilltalas av.
2011-10-29

    ej medlem längre
Starka heta känslor. Uttryck för maktlöshet och längtan. Applåd!
2011-10-28

  Linda CH VIP
Aj! Grymt men vackert poetat!
2011-10-28

    Birgersdotter VIP
Vackert
2011-10-28

  Maj-Lis VIP
Så vackert om kärleken
2011-10-28

  marie-helene
Så vacker..
Applåd!
2011-10-28

  Lethe
Älskar denna, fantastiskt skrivet! Applåderar och bokmärker!
2011-10-28

  Gunnar Ideström
Låter som definitionen på ett lustmord. Ta det piano! Du har många strängar på din lyra, slösa dem inte på en harpa...
2011-10-28
  > Nästa text
< Föregående

Armo
Armo