Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Och nu sjunger vi en riktig skitvisa


Röven överraskar fisen



Röven överraskar fisen
röven överraskar fisen.
Så får mitt hål
... så får mitt hål
fisa stjärtarnas visa.
Så här gör stjärtarna när de står
ej när de sitta men när de går.
Så får mitt hål
så får mitt hål
Fisa stjärtarnas visa.


Röven överraskar fisen
röven överraskar fisen.
Så får mitt hål
så får mitt hål
prutta rumpornas visa.
Så här gör rumporna när de står
ej när de sitter dock när de går.
Så får mitt hål
så får mitt hål
prutta rumpornas visa.


Röven överraskar fisen
röven överraskar fisen.
Så får mitt hål
så får mitt hål
skita ändtarmens visa.
Så gör ej tarmen när du står
men när du skiter innan du står.
Så får mitt hål
så får mitt hål
skita ändtarmens visa.

Musik/melodi: (okänd-trad)
Text: Yours truly.
Boa Berg
2011-10-28
07:30




Fri vers av Boa Berg
Läst 822 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-10-28 13:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Boa Berg
Boa Berg