Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Än slank hon hit

 

Man kan titta bakåt
man kan titta framåt
och ändå trilla dit

Det viktiga är skrattet
och varför det finns där

Det riktiga är platsen
och där man är

på riktigt...

 

 

 




Fri vers av Elaine.S VIP
Läst 432 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-12-16 17:05



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Närvaro i nuet är viktig.
Frågan är bara vems.
2011-12-17

  anits VIP
Mycket klokt skrivet
2011-12-16

  Måna N. Berger
Man kan inte alltid se sig för, ibland måste man känna sig för också!
2011-12-16

    ej medlem längre
kloka Du!
2011-12-16
  > Nästa text
< Föregående

Elaine.S
Elaine.S VIP