Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kroppslig integritet


Romantikens vapendragare


Nutida bristvara




Fri vers av Vici
Läst 542 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2012-01-06 01:32



Bookmark and Share


  Lorenzolars
Håller med en blomma en gest , en dikt ett ord i kärlek
2012-01-07

  anits VIP
Underbart skrivet det är mycket som
saknas numera
2012-01-06

  Bibbi VIP
Skriver under på Regular
2012-01-06

    Birgersdotter VIP
Underbar
Romantik behövs...
2012-01-06

  Regular
Texten, bilden, musiken...en kombination som denna blåsiga morgon fick mig att tänka: det finns nog ändå hopp
för kärlek och romantik
även i dagens samhälle
Applåd!
och Tack!
2012-01-06

    Amicus
Bra skrivit!
Det är hög tid För kärlekens vapendragare att dra svärdet!!!
2012-01-06
  > Nästa text
< Föregående

Vici
Vici