Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mina färger - Ett år


GRÖNT och BLÅTT är mina färger
tänker mig vår och sommar
med grönska och blåa vatten

GULT är även den min färg
tänker mig en vacker höst,
promenad, gummistövlar på.

Och sist VITT och RÖTT
tänker mig ett gnistrande
och underbart vinterlandskap
Det röda kommer vid jultid
och rött är ju också kärlekens färg




Övriga genrer av Therés
Läst 307 gånger
Publicerad 2006-01-12 23:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Therés
Therés

Mina favoriter
Klockan
Kom alla troll!