Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nutid. Jag hänger bakom scenen och röker vattenpipa med Ezra.

"Okej, jag har en plan. Vi borde skaffa en piano. Eller nej. En flygel."
Alla i gänget höll med. Några dagar gick.

Sen skaffade vi en replokal uppe på berget.
Mr Jones som ägde stället skrev under kontraktet och sa,
"Diggar er stil boys. Ni borde köra mer live."

Vi tog till oss. Lärde oss noter.
Drack Jack´s hemmasnickrade och filosoferade.
Några dagar gick och vi fick vår första förfrågan
om att spela en show i Los Santos.
"Oh yeah baby!"
Sa vi innan vi snodde en bil och drog över gränsen.

Spelningen var bra.
"Sjukt verbal dudes!" Sa kritikerna på den lokala blaskan.
Vi nickade mot varandra och insåg att vi hade ett framgångskoncept.
Så var det.




Fri vers av Teodore
Läst 284 gånger
Publicerad 2011-10-28 21:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Teodore