Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Världen snurrar fort

Världen snurrar fort, fort hos mig
Här finns ingen tid att sitta still.
Så mycket jag vill göra
Så mycket att se
Så mycket att uppleva

Att jag kunnat vara ihop med killar
Som gillar att ta det lugnt
Som tycker jag stressar i onödan
Men det här är jag
Det är så här jag trivs
Dansa natten lång
Plugga hela dagarna
Ha eftermiddagarna fulla med aktiviteter

Jag känner mig så fri
Fri på bekostnad av någon annan,
Vilket förmörkar känslan något
Men ändå fri,
Jag trivs inte som någon annans egendom
Min tid är nu
Och min tid är min och ingen annans




Fri vers av A little poem
Läst 303 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-10-28 21:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

A little poem
A little poem