Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vatten, Blommor och Blod

Natten
Precis som Ditt hår
Svart
Med stråk av brunt

Du lyssnade
På det jag gav Dig

Vatten, blommor och blod
Och ett brev

Du förstod precis
Det jag ville förmedla
Det jag gav till Dig

Precis samma känsla

Du berättade det för mig
Beskrev det som om jag beskrivet det

Jag lyckades att förmedla det

Du tog orden ur min mun




Fri vers av Harold_P
Läst 301 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-10-28 22:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Harold_P