Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ses vi aldrig mer

Jag skulle ringa dig
men jag hade tappat bort ditt nummer

Då bestämde jag mig för att jag skulle skriva till dig
men bläcket var slut och blyet bröt jag av
och ingen vässare jag fann

Så jag åkte hem till dig i stället



Du hade flyttat




Övriga genrer av Therés
Läst 356 gånger
Publicerad 2006-01-13 01:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Therés
Therés

Mina favoriter
Klockan
Kom alla troll!