Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kryddig Höst



Kryddig höst, hör min röst.
Ser mer, mer och ger.
Kommer tillbaka, tillbaka till att baka en kaka,
som ska smaka...kanske en Äpplekaka.
Eller alla sorts kryddor; Kanel, Mynta, Saffran eller Curry.
Värmer osäkra hjärtan,
som vill tillbaka till harmonin i hösten.
Kommer tillbaka till en tid då jag var den jag var.
Inga neuroser.
Inga korkade tanke såser.
Målade, pratade och levde.
Är jag samma person som då?
Hur kunde jag förändras så?
Kommer tillbaka till lugnet och livet.
Släpp fram dig själv.
Äsh, bu, bä.
Kryddig höst, hör min egen röst.
Behöver inte ens tänka på hur jag borde vara.




Fri vers (Modernistisk dikt) av Lovisa Lindbom
Läst 597 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-10-29 13:16



Bookmark and Share


  the apache kid VIP
Love it
2019-05-24

  Eaglemountains VIP
Stark igenkännadefaktor!!
2012-06-30

  JojoMadCat
texten är målande och den får mig att känna.
2012-03-09

  Hanna Mari Wallin
känner igen mig lite i det du beskriver

bra skrivet
2012-01-11
  > Nästa text
< Föregående

Lovisa Lindbom
Lovisa Lindbom