Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ANNONS: VÄN

Hur skall man vara vän?
kan man bara vara?
eller vad göra?
bära ett vänskapstecken?
till utdelning?
om det kanske vore avdragsgillt?

SVARA: EN VÄN




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av vera gade VIP
Läst 232 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-10-29 13:52

Författaren vera gade gick bort 2013. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Arja Söderfeldt
En vän är den i vars sällskap jag kan tycka om mig själv. Den som kan skilja åt kriser och allmänt gnäll. Lojal och uppriktig.
2011-10-29

  Seglaren
En vän ska
- komma ihåg
- bry sej om
- inte höra men lyssna
- dela med sej
- veta skillnad på ditt och mitt
2011-10-29

  Ronny Berk
tänkvärt
2011-10-29
  > Nästa text
< Föregående

vera gade
vera gade VIP