Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kasta barnet

Min vän har ett litet barn i sin mage
Pappan har alltid har varit så trevlig och go
men nu säger han
- snälla du kasta barnet
Min vän lyser som en sol då jag ser henne på stan
Hon liksom strålar sen hon blev gravid.
Hennes man kan inte förstå henne och säger hela tiden
- kasta det, jag betalar
Min vän säger
- Men det är för sent att ta bort det,
vad vill du att jag ska jag göra
Han svarar
- Kasta det! För helvete, kasta det!

Jag blir så rädd för dessa hårda ord
Hur ska deras liv nu bli.




Övriga genrer av Therés
Läst 372 gånger
Publicerad 2006-01-13 01:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Therés
Therés

Mina favoriter
Klockan
Kom alla troll!