Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gammal spegel

Den mångfasetterade
spegelbilden kastar sitt ljus
spelar över min verklighet
mitt ansikte -
fördjupar och förskönar
rynkor och grånande hår-
ögon återspeglar
insikter




Fri vers av vera gade VIP
Läst 374 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-10-29 18:34

Författaren vera gade gick bort 2013. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  John Shade
Speglar är fantastiska, speciellt de äldre, och även här kastas något! Ljus.
2011-10-30

  Carola Zettergren
Åh, den här är ju för underbar! Speglar är mycket behändiga och bra att använda i poesins värld... Annars är de inget vidare! :)
2011-10-29

  Ronny Berk
en tänkvärd text, en spegelbild av livet, av åren som går och ögon som ser...
2011-10-29

    ej medlem längre
vad skönt att kunna möta sin spegelbild på så sätt
2011-10-29
  > Nästa text
< Föregående

vera gade
vera gade VIP