Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varför?


Min vän,

du finns inte här
du valde bort livet
våren -97

och jag

lever vidare
som om allt hänt
och händer om och om igen

med ett växande ursinne

i en värld där inte alla
ges chansen
att älska livet

hämtar jag ut mina kvarglömda affekter
närhelst jag tänker – varför?




Fri vers av retep
Läst 577 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-10-29 21:46



Bookmark and Share


    ej medlem längre
"i en värld där inte alla
ges chansen
att älska livet"

Ärligt, rättframt och utan omskrivningar om livets grymhet.
2012-03-31

  aol
kändes rakt in i hjärtat,
2012-02-24

    Katta70 VIP
Hittar inte rätt ord för känslorna din dikt ger mig, men den är oerhörd stark. Urkraften som finns inom.
2012-01-28
  > Nästa text
< Föregående

retep