Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Möte i Monsunen

Med egen tolkning

av Evert Taube

ordagrann recitation

av Karl Vennberg

och vingliga steg

längs Lillån

förde du mig

till din kammare

där väggarna

färgades blodröda

av kärlekens

efterbörd.





Fri vers (Modernistisk dikt) av tidensvans
Läst 630 gånger
Publicerad 2012-05-30 00:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

tidensvans
tidensvans