Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vykort från närmaste camping

 

En campares dröm
ett plockepinn med tältduk
sovsäcken är blöt

 




Bunden vers (Haiku) av Anna H
Läst 297 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-10-30 13:48



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Campare brukar kunna tåla motgångar ...
2011-10-30

  Fredrik P. VIP
en campares dröm kan nog
vara ett första klassens
hotell med simpöl.
2011-10-30

    Birgersdotter VIP
inte kul...
2011-10-30
  > Nästa text
< Föregående

Anna H
Anna H