Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till en dotter


mitt hjärtegryn av sällsamhet
dessa dagars ljuvlighet gömd i hjärtat
de blå ögonens skratt och nyfikenhet
din hand i min och våra fötter
vid sidan av varandras

Maxburgare och lejon
sagotur och lördagsgodis
din snusning i morgonstunden
frukost i ett stormöga

när tåget för oss hem
flätar jag minnen mellan fingrarna
av dig och dessa dagars

skimmer




Fri vers (Fri form) av AgnesP
Läst 735 gånger och applåderad av 23 personer
Publicerad 2011-10-30 20:42



Bookmark and Share


  Nanna X
å så många fina dikter du bjuder på idag!
2011-11-06

  Kalle.O
Underbar!
2011-11-01

  Matilda Linnéa Tinér
Så otroligt vackert!
2011-10-31

  Catharina Edin VIP
Känner igen mig i denna kärleksupplevelse som kan vara rent smärtsam i sin intensitet när det gäller dessa de minsta.
2011-10-30

  Ninananonia VIP
Varmvacker... moderskärlek..
2011-10-30

    Birgersdotter VIP
vacker dikt till din dotter..känner kärleken flöda
2011-10-30

  Per Blomqvist
rar
2011-10-30

  Nils Teodor VIP
En dikt fylld av kärlek
Vackert
2011-10-30

  Mow Dean VIP
vilken värme du har i alla ord som du flätar ihop.
tack för den vackra berättelsen.
2011-10-30
  > Nästa text
< Föregående

AgnesP
AgnesP