Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vin och kåta fyllesvin

 

Ett glas vin..,

ett blygsamt flin

 

Två glas vin..,

en lustans min

 

Tre glas vin..,

ett kåtare grin

 

Fyra glas vin..,

ditt kåta fyllesvin

 

Fem glas vin..,

din mormor är fin

 

Sex glas vin..,

ett fall för sexindustrin

 




Fri vers av Kalle.O
Läst 253 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-10-30 22:09



Bookmark and Share


  Peter G VIP
träffsäkert med finurliga rim!
2011-10-30

    Pieces of a puzzle
Min mormor ÄR fin...
2011-10-30
  > Nästa text
< Föregående

Kalle.O
Kalle.O