Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Man kan ju alltid hoppas

Jag hoppades ändå,
även om jag visste.

Dagen var lång,
tråkig utan dig.

Ville se dig le,
höra dig skratta,
känna din doft.

Plötsligt som av kärlekens magi,
stod du där.

Bara för en stund.
Bara för en sekund.

Men du log,
och mina bekymmer tog sats och flög iväg,
som fåglar som nyss lärt sig flyga.






Fri vers av Konstanzia
Läst 127 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-10-30 22:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Konstanzia
Konstanzia