Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En otroligt makaber dröm byggt på "en bloggares äventyr"


Tysta budskap är sällan drömmar


Så svårt att somna nu för jag vill drömma, njuta det jag minns
som kanske i en morgondag ej längre finns.

Till dig min älskade jag sänder detta brev. Ett litet papper buret som av mörka vingar vill det flyga över havet - Var inte rädd!

Jag vet! - Förstod att du bedrog mig. Jag förlåter men bara så du vet...i går, det var söndag, bara så du vet! Jag dödade din häst, fullblodsaraben, hingsten, Rudolf.

Han var för för kaxig...för ung..för fet och rik...han satt där och jäste i sin nya röda sportbil..ja den var ju vit, bilen...nu är den röd.

Lustigt nu jag minns, en älgjaktskniv, ett snitt över hans tjocka korta hals....så mycket blod och nu han inte längre finns

Jag blev väl lite sur...du vet så där..allting för sig
Du valde fel, tog honom inte mig

Sakna honom inte. han är ju borta nu för alltid, jag finns kvar, här och jag väntar på dig.

Till dig min vän jag sänder denna tanke, jag hoppas nu som alltid att allt är väl med dig - att du är älskad - att du botats från din lepra
som min kvinna, jo just hon som bara gick....smittade dig med, att du kan leva gott, inte alltför fattig..lite lagom.

Till dig min fiende jag sänder alla mina räkningar och alla andras skulder. Du måste nu betala - allt är ordnat med en mäktig bank.
Du kanske vet, om posten kommit fram...att jag har köpt ditt hus och att din fru som fordom alltid nobbat mig...nu har att välja.
Att gå på gatan eller ligga sömnlös i min säng...med mig...och sina minnen.

Till dig mitt liv - en liten ångertanke. Döm inte genast, inte nu! Vänta en tid, en dag..ett år...tills Ödet, den store domaren hörs skrika "NU"...Bhuuuuuu!!!

Så svårt att somna men jag är ju vaken...vart tog den vägen....morgondagen, drömmen, hämnden..den är borta stackars kraken..stackars mig....ve oss blinda dårar..

Nu har jag sagt...berättat denna galna dröm...det känns som iskallt vatten...ödets ström som är så svår att simma i, låt bli.....låt bli...

Till slut ni alla…fiender och vänner, folk som jag känt och nu stött bort…glöm inte att ni älskar endast mig.




Fri vers (Fri form) av karl eklund
Läst 154 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-10-30 22:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

karl eklund