Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du

Jag ser mig omkring,
låter hjärtat söka.

Kan känna ruset,
blodet som pumpar i ådrorna.
Muskler spänner sig,
hår reser sig,
andetag ökar
blickar möts.

Hud mot hud,
läppar mot läppar.
Tryggheten som dina armar ger mig
låter mig söka efter vem jag är.

Kanske finner jag mig själv en dag.




Fri vers av Arro
Läst 300 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-10-31 04:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Arro
Arro