Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Magi

Jag söker efter magi,
det lilla extra som flyr med ungdomen.
Det underbara som försvinner med synen.
Det fantastiska som ersätts med rynkor.

Om du kan hjälpa mig att glömma vad jag var,
så kan du få den jag är nu.

Om du kan se lövens färger lika klart som jag kunde,
så vill jag dansa med dig i elden.
Om du kan glömma verkligheten,
så vill jag drömma med dig.
Om du kan sjunga med stjärnorna,
så vill jag sova bredvid dig.

Om du kan se magi i mig,
så är jag din.




Fri vers av Arro
Läst 369 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-10-31 04:29



Bookmark and Share


  Linda CH VIP
Jättefint skriven!
2011-10-31

    Birgersdotter VIP
Vacker önskan
2011-10-31

  S.A.I. Steve Lando VIP
be önskad person titta dig i ögona,
och person kommer se, magi
2011-10-31
  > Nästa text
< Föregående

Arro
Arro