Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Har känt han

Har känt han
som är som en empatilös robot,
som är tvungen att ha makt.

Har känt han
som skrattar
åt sina förtvivlade offer

Har känt han
som är som Djävulen själv,
utklädd till herde
som bara väntar på
att få sticka kniven rakt i ditt hjärta

Har känt han
som aldrig skulle
se sej själv i spegeln och försöka förstå
- för skulle han av en händelse förstå
vad han gör mot andra
skulle han ta livet av sig

Har känt han
som är som ett osynligt monster
Han som om och om igen
begår mental våldtäkt

Har känt han
och tyvärr finns det fler
som är som han
Men nu känner jag
igen
hans art

© C.J




Fri vers av Chattis J
Läst 359 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-10-31 10:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Chattis J
Chattis J