Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu stormar emot dig vindarnas vrede

Vänta du kära
bida en tid

snart kommer din räddare
segrad i strid

I fjärran hörs dånet
det mullrar från bergen
marken skälver och fåglarna flyr

Nu plundras det lilla
du hållit så kärt
allt vad du någonsin
trott var nåt värt

Nu stormar emot dig vindarnas vrede
där står du trodde dig alltid var redo

Så lyftas emot dig den vredgades hand
du lystrar vänder dig
ser det är Han

Så formas du stilla
böjes det lilla
du viskande ber
 
"Jag kan inget mer"

Han vänder sig mot dig och ler...




Fri vers av Vici
Läst 756 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2011-11-01 01:40



Bookmark and Share


  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Mycket vackert skaldat. =)
2012-02-29

  Regular
och bilden till är så talande!
2011-11-06

  Regular
så bra...bara såå bra...
2011-11-06

  mare VIP
Mycket fin dikt !
2011-11-01

  Bibbi VIP
Skriver under på helene.elias
2011-11-01

  marie-helene
Åh denna text behövde jag idag,känner Hans kärlek genom allt när jag läser..Kram och tack..
2011-11-01

    ej medlem längre
Bäst att ligga lite lågt, inte sticka ut å ta strid. Men kanske det är nödvändigt att ta strid. Låt regnet falla på din haka, en dag så får du smaka...
2011-11-01
  > Nästa text
< Föregående

Vici
Vici