Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sårtvätt

Kärleken kan lösa upp
onyttigheter
och sorger
i en varsam långsamhet

Vad är en bättre sårtvätt
än kärleken?






Fri vers av dansamedvargar
Läst 295 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-11-01 05:08



Bookmark and Share


  Synx
"varsam långsamhet" bra ordval med tanke på innehållet och temat m.m.
Bra ordsnickeri! Tack!
2017-08-20

    Sven-Erik Sköld
Bland de bästa av metaforer jag sett: unik, kommer att minnas den, hoppas jag. Tack för den! S-E
2011-11-01
  > Nästa text
< Föregående

dansamedvargar
dansamedvargar