Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Höst i mig

Jag var en gång ett knoppande träd.



Sedan grönskande.



Alla mina gröna löv ...

susande ...

stilla i vinden.



Jag var sommaren.



Nu faller det.



Ett efter ett.



Allt jag byggt upp, hoppats på.



Snart står jag där.



Avklädd.

Naken.



Som en svart silhuett ...

Mot grå himmel.



Inväntande vintern.



Och våren.






Fri vers av Amorina
Läst 329 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-11-01 14:25



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Med årstiden som fond - se tiden an hos sig och andra
2011-11-02

  Fredrik Stillesjö
Igenkännande om förgänglighete och sorgen. Hälsar vännen Fredrik
2011-11-01

    Ann JM
Sorgset men hoppfullt trots allt. Fint skrivet.
2011-11-01
  > Nästa text
< Föregående

Amorina
Amorina