Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag log alltid

det är svårt
att andas i takt
när jag inte kan
följa dina
hjärtslag

men vi följdes
aldrig åt genom
de mörka rummen
jag tror rädslan
drog oss isär
mina vemodstankar
och din stumma tunga

men jag log
jag log alltid
och när du blev till is
log jag ännu mer
liksom drog mig själv
i smutsen
framför dina fötter
för att få en
sista gnutta värme

jag kan sakna
hur du kom närmre
mig i somras
än du någonsin gjort förr
men inte hur du
fick mig att le





Fri vers av livräddaren
Läst 865 gånger
Publicerad 2006-01-13 15:09



Bookmark and Share


  john ekström
så många vackra dikter du har, denna räknas definitivt som en av dem.
2009-11-12

  hallonbåt
Super !

Verkligen underbar! Tack ska du ha..
2006-03-31

  vintervila
denna dikten är verkligen fin. den fick mig att le..
2006-03-18

  matrjosjka
den här dikten tilltalar mig på ett sätt som dikter sällan gör. du har verkligen fångat ett sinnestillstånd som ofta inte är långt borta. möjligtvis kan jag anmärka på detta "än du någonsin gjort förr", det hade kaske kunnat tas bort, men i övrigt är den fulländad.
2006-02-15

    ej medlem längre
gillar den... gillar hur de enkla orden beskriver det svåra

//Stefan
2006-01-24

    entillsomdu
jag gillar den här...särskilt näst sista stycket!
2006-01-19

  oprivat
Underbar är du och detta är en underbar dikt!
jag vet precis hur du känner vännen!
du är sååå underbar:)!!***
2006-01-14

    BrokenHearted
Poetguden is baaaackkkk!!!! ;-)

HÄR...:

'men jag log
jag log alltid
och när du blev till is
log jag ännu mer
liksom drog mig själv
i smutsen
framför dina fötter
för att få en
sista gnutta värme'


svimmar jag=)
2006-01-14

  Propella
Oj. Det här var riktigt riktigt bra!

"det är svårt
att andas i takt
när jag inte kan
följa dina
hjärtslag"

Strålande.
2006-01-14

  madinsane
mycket bra, stumpilumpan.
några få stavfel till trots ;)
2006-01-13

    vilsen
älskling, jag har aldrig tvivlat på din tallang, du är finast ! och du skriver som en gud ! kom ihåg att jag finns här för dig, för alltid !
2006-01-13

  Tino
väldigt fin! Känns sann
2006-01-13
  > Nästa text
< Föregående

livräddaren