*

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

  

*




Köpa

 

Jag måste skynda mig å

Köpa

nu fort

Köpa

Jag måste köpa

handla

 

Att handla

är att köpa

 

Köpcentra

måste födas

 

Nutrition

 

Köpa

Köpa

Köpa

ha, ha, ha

alltså

jag skrattar

inte

men jag fattar

inte

Det är köpkraft

så stark

i styrka

Mera bara

mera

ha, ha, ha

*

*

*

 

 

                                        

          

 

                  

                     

 

 

 *

 

 

Abba - Money, Money, Money

The Beatles - Can't Buy Me Love (Live)

The Beatles - Money (that's what I want) ;; lyrics

Pink Floyd Money Original Video 1974

 

*

*

*

 




Fri vers (Fri form) av Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)
Läst 652 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2011-11-01 20:11



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Frigörande text tycker jag!
2011-11-16

    lärjunge
Gapa! Svälj! Gapa! Svälj! Gapa! Svälj!




Märkligt ... de få blir tjockare ju mer de allt smalare Gapar och Sväljer!
2011-11-13

  Linda CH VIP
Jättebra skrivet! Allt för att de ekonomiska hjulen ska rulla.
2011-11-11

  Bibbi VIP
Kul.
2011-11-11

    ADI Nehlin
mycket väl skaldat..
2011-11-11

  Mats Henricson
visst är det GROTESKT, det spektakel som nalkas ....,egentligen.............
2011-11-04

    ej medlem längre
Materialism det värsta som finns. Bra återgivit!
2011-11-02

  Ninananonia VIP
Gillar denna..
2011-11-02

    tramp
åhh och snart börjat julhandeln *svettas* bra skaldat detta !
2011-11-02

  LenaJohansson VIP
super! :)
2011-11-01
  > Nästa text
< Föregående

Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)
Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)