Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För Calle

För kalla vinterdagars
Kalla fötter
Mot varma lår
För händer genom tystnader
För händer genom hår

För att älska
Förälskat
Förenklat
men förstorat
Så där så ingen tror att
det är möjligt
Ja nästan
för löjligt
för att vara där

För att vara kär,
tillsammans
För att dela allt
För att ingen annans
Är lika bra som vår
För att ingen annan förstår
För igår
Och för i morgon

För missförstånd
Och viskande samtal
För gråt
För alla bortglömda gräl
Förlåt

För förföriska
Förunderliga
Förbjudna stunder
För under
Och förövrigt
Också över mig
För att slippa
Förtvivlade nej
För skratt
Bara
För att
För Evigt
För dig




Fri vers av Josefin Johansson
Läst 327 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-11-01 21:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Josefin Johansson