Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt liv som bok (Jag är inte inbunden)

 

Jag är inte inbunden

och inte heller franskbandad

men en aning häftig

Jag har mina sidor

Min berättelse har kapitel

Men min historia är inte färdig

Om hur slutet blir har jag ingen aning

Det fattas ännu några rader

Men jag funderar på att skriva

ett förord




Fri vers av Gunnar Ideström
Läst 204 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-11-02 07:57



Bookmark and Share


  Minkki VIP
Det ska du göra, det blir säkert bra, Mr. Klurihew
2011-11-02
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Ideström
Gunnar Ideström