Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När orden inte räcker till...




YROERR AGNUIA EIL

 

K Ä R L E K
Y R O E R R
S L M K O A
S I A F T M
A G N U I A
R H T L K R
  E I L    
  T K H    
      E    
      T    



Fri vers av Gunnar Ideström
Läst 191 gånger
Publicerad 2011-11-02 10:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Ideström
Gunnar Ideström