Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till TT en fantastisk poet :)




Du är den

du är den

du 

den som skriver från hjärtat

den som ser henne 

med ögon varma av kärlek

du är den som skriver det vackraste

det finaste

det kärleksfullaste

om henne

din kärlek

du

du är den

den finaste poeten




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 213 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2011-11-02 12:55



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
en behjärtansvärd hyllning
2011-11-03

    AA VIP
Fin text...
2011-11-02

  Frökenfanny
:) vackert !
2011-11-02

  TT
...tack...vad ska jag annars säga...underbara ord...
2011-11-02
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP