Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Brådska och kontrollbehov

Tiden går men ingenting händer, jag vill ju så mycket.
Jag har framtidsplaner och saker som bara måste ske.
Orkar inte vänta på att tiden ska ha sin gång.
Vill inte vänta, livet rinner ur mina händer.
Allt har sin egen gång.
Jag kan inte styra allting, det är över min makt.

Jag hatar att inte ha kontrollen.

Jag vill så otroligt mycket.

Vill så mycket just nu men ändå tvingas jag ha is i magen.




Fri vers av Frökenfanny
Läst 339 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-11-02 13:46



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Is är bra att ha.. ibland känns det bättre efter en dag eller två..
2011-11-02
  > Nästa text
< Föregående

Frökenfanny
Frökenfanny