Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hej då.

Tomt skal ett tomt skal vill känna..


ekot


men glömmer vad jag ville.
Så det ekar igen.

Ett tomt skal utan känslor
Jag vill känna...Någonting..
Vad finns kvar

Ett tomt skal, ett tomt skal utan känslor

Jag vill känna er

känna din beröring när du smeker min panna
kysser min kind, känna vad NI känner

när vätska samlas i era ögon

förstå vad som händer när du uttalar orden..

Ett tomt skal


Ett tomt skal

Jag vill känna

jag vill känna någonting





när jag ser era läppar forma orden...




Fri vers av hilja
Läst 354 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-11-02 14:58



Bookmark and Share


  wiicca
Bokmärker :)
2011-11-05

  wiicca
Helt UNDERBAR text
2011-11-05
  > Nästa text
< Föregående

hilja
hilja