Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mastro

Sand i munnen
tusen hundar ylar
bland de avklädda bergen

bergen som söker skydd
i sin nakenhet

skydd från dom
som ska piskar sanningar
ur deras grottor

sugande hjärnor söker guld
i varje njure
för att utvinna plenty

sand i munnen igen
begravd i helvetet

där du
drog mig upp i nacken
i dina brinnande ögon
såg jag solars födelse
och död

du okände
i din närhet undrade jag aldrig
vem du var

i din närhet
undrade jag alltid vem jag var

orkanens öga var bruten
och dina stadiga fötter höll oss båda
förankrade i varandra

jag gav dig mitt hjärta och du en bit av din själ

dagen var just i sin gryning
och nu är det kväll







Fri vers av Elwania
Läst 542 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2011-11-02 22:58



Bookmark and Share


  livsdans
Vill sugas in och känna med hela mitt väsen! Djupt och spännande, utmanande! Vackert!
2012-12-02

    ej medlem längre
Här glimmar du likt diamanten-en mästarinna är du i min värld!

Bokmärker!
2011-12-14

  Johan Bergstjärna VIP
Mycket bra, berörande.
2011-11-03

    ej medlem längre
Trés magnifique..helt enkelt
2011-11-02

    Ava He
ruskigt spännande sätt att skriva på
2011-11-02
  > Nästa text
< Föregående

Elwania
Elwania