Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stormkänsla

Kärlek lätt som en fjäder
flyktig som en vind
men för första gången
har jag lovat
stanna kvar
även
när det blåser

Kärlek på bräcklig is
underliga regler
för besynnerliga människor
men jag ska njuta
av känslan
av fallet
i maggropen

Jag litar på en fjäder
logik
har ingen plats
när jag bygger min värld
av frihet
och skumma mellanting

Måhända
är det destruktivitet
men jag väljer
att kalla det
verklighet
eller kanske
kärlek




Fri vers av Eldfjäril
Läst 623 gånger
Publicerad 2006-01-13 17:34



Bookmark and Share


  stannar kvar
"stanna kvar, stanna kvar, jag lovar att, det är ingen fara, stanna kvar"
2006-01-19
  > Nästa text
< Föregående

Eldfjäril
Eldfjäril