Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Håll inte kvar




håll inte fast vid någon som inte vill vara kvar

det spelar ingen roll hur lång tid det tar

hur långa nätter eller hur många dar

i slut ändan står du ensam kvar...




Fri vers av Cia
Läst 290 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-11-02 23:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cia
Cia