Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Il segno del destino/Ödets tecken



Il segno del destino


Quante chimere e speranze infrante
il giovanil cuor in se riserba
rinchiude tutte le amarezze
d´una gioventú ancor acerba.
Col passar degl´anni
ed il maturar del senno
rimembra la gioventú
in essa or vede del destino il segno.



Ödets tecken

Många chimärer och förhoppningar om intet
den ungdomliga hjärtat inombords bevarar
tillsluter inom sig allt det bittra
av en ännu omogen ungdom.
Med tidens gång och sinnets mognad
återminns ungdomen
i det han nu ser ödets tecken.




Fri vers av giovanni casadei VIP
Läst 621 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-11-03 00:30



Bookmark and Share


  Pitbullpudelns kärna
Una poesia molto bella!
2011-11-25
  > Nästa text
< Föregående

giovanni casadei
giovanni casadei VIP