Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bättre Begagnad Själ Säljes

SÄLJES: Cynisk, bättre begagnad, själ

oftast belägen i betongförort i utkanten av Göteborg.
klassisk vänster-whitetrash inre med spännande inslag av hangups,
issues, och väl inmurad ångest.
visst behov av renovering, kan rustas upp till intellektuell.
komplett med suspekta kärleksrelationer, matchande vänner
och rockstjärnedrömmar. Även flera olika dåliga vanor ingår.

Perfekt för dig övre medelklassungdom som vill uppleva något
annorlunda och vara lite lagom revolutionär,
inte att rekommendera som permanent själ.
Säljes omgående pga ekonomiska problem, priset förhandlingsbart.

Kan också bytas mot centralt belägen överklass-själ med romantiska,
verkligetsfrämmande ideal och ljus framtid.




Övriga genrer av Eldfjäril
Läst 612 gånger
Publicerad 2006-01-13 18:07



Bookmark and Share


    Agnieszka
kan inte låta bli att fnissa lite förtjust. underbara gamla hederliga självironin. sällan det finns något bättre.
2006-01-23

  stannar kvar
Klokrent, underbar diskbänsrealistisk självironi =)
2006-01-19
  > Nästa text
< Föregående

Eldfjäril
Eldfjäril