Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När jag träffade dig

svävar högt över höjder mot dalens tårar
friheten växer sig stark i min tunga själ

guldet smeker sitt hår genom grönskan
väcker liv i mitt sovande hjärta

friheten du ger fångar
flödar i mig

ger mig styrka att våga igen

värmen
närheten av din hand när den sluter min
låter hjärtat växa

rasar fram
vilda frihet
du gör mig stark

genom känslan får allt liv igen

känslan när du rör vid mig




Fri vers av RosieLoveHeart
Läst 378 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-11-03 01:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

RosieLoveHeart
RosieLoveHeart