Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Maximal Effekt

Skyddsmekanismer av glas
så enkla att bryta
ett inre som inte sett ljus
på åratal

Stenarna tog slut
det kostar
att bygga in minnen
från mer än 90 dagar..
och nätter
långa
långa nätter

Den gröngula sörjan
vill inte vara på sin plats
det måste till fler stenar
från de yttre försvaren
ständigt nya saker
som behöver glömmas
igen
och igen

[du skall nog se att det går över]
[du är bara inne i en svacka]
[du är älskad]
[vacker]
[värdefull]
sörjan äter
de uppmuntrande orden

Jag är inte rädd
att andra
ska göra mig illa
trots de obefintliga försvaren

det klarar jag så bra
alldeles
alldeles
själv

Det är få som vet
så väl som jag
exakt
hur mina knivar
ska vridas om
för Maximal
Effekt




Fri vers av Eldfjäril
Läst 609 gånger
Publicerad 2006-01-13 18:10



Bookmark and Share


  roen
och där var det ju du. Ja du sa ju faktiskt att du skulle......


Jag tror mig känna dig lite grann. En dikt som den här återspeglar vad stundtals låter mig ana.
Stenarna tar faktiskt slut, knepet är antagligen att sluta flytta stenar och låta sig rinna över.
Men jag uppskattar dig och dina sörjiga stenar så jag vet inte hur ärlig jag är
då jag uppmuntrar dig till att förlora dig själv.

kram.
2006-01-20

  stannar kvar
Låna lite murbruk av mig ;)
Jättekul att du lägger upp lite här, de är underbara små dikter ju *ler*
2006-01-19

  Wretling
Aj :S
2006-01-13
  > Nästa text
< Föregående

Eldfjäril
Eldfjäril