Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mamma

när världen utanför är alldeles för mycket
för mörk och kall

när människorna är elaka
kraven för höga
ekonomin inte går ihop
och ditt liv inte är vad det borde vara
och du undrar hur någon orkar älska dig
även om de envisas med att de gör det

då åker jag hem till min mamma
i paradiset
dricker te
och röker under köksfläkten




Övriga genrer av Eldfjäril
Läst 863 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-01-13 18:16



Bookmark and Share


    Agnieszka
låter alldeles underbart och supermysigt. skön känsla av trygghet
2006-01-23

    uppåtframåt
Mys och trygghet.

tihi tihi :)
2006-01-19

  stannar kvar
Underbara trygghetskänsla, får mig verkligen att lenär jag läser =)
2006-01-19
  > Nästa text
< Föregående

Eldfjäril
Eldfjäril