Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min klagosång

I skenet av vishet
blir allt klarare

Och det vackra i
livet är blott en illusion

En tillfällig känslan av lycka
räcker inte till,
och jag har nått livets
återvändsgränd

Hopplösheten tar vid

Längtan efter
döden blir alldeles för stor,
då hoppet är det sista
som lämnar en..




Fri vers av margareta
Läst 552 gånger
Publicerad 2006-01-13 18:24



Bookmark and Share


  Wretling
" Och det vackra i
livet är blott en illusion "
kanon !
2006-01-13

  Fredrik Stillesjö
Den här dikten går rakt till mig. Jag har själv känt så, och vill tänka att hoppet är det sista som lämnar en. Jag gillar att dikten avslutas med denna öppning mot något ljusare
2006-01-13
  > Nästa text
< Föregående

margareta