Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ängeln inom dig



Morgonljus i dina ögon
stjärneglitter i ditt hår
någon ser dig - någon hör dig
finns inom dig där du går

du är aldrig nånsin ensam
kanske kan det va en tröst
att var stund när du behöver
då finns ängeln i ditt bröst




Bunden vers (Rim) av Junitvillingen
Läst 345 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2011-11-03 09:33



Bookmark and Share


  ULJO
Verkligen ett underbart morgonljus över denna vackra och ömsinta text
2011-11-12

  Anders Nordlander VIP
hoppfullt
2011-11-07

  Osvalds_Dotter VIP
Vacker dikt som jag,,
speciellt denna dag,,
tog till mig,,
,, Allhelgona 2011.

Tack vännen.

Kram Jenny
2011-11-05

  Lars Hedlin
VAcker
2011-11-04

  ULJO
Underbar och trösterik läsning för vilsna själar.
2011-11-04

  stenhur VIP
En vacker bild av det lugn vi måste ha inom oss för att klara det som är svårt
2011-11-03

  Minkki VIP
trösterikt - fast min springer nog omkring och försöker hindra katastrofer. Bra så ;) En vacker text med tröst i höst, tack för den!
2011-11-03

  Yrre VIP
Väldigt värmande!
2011-11-03

    ej medlem längre
Fint..men min har sovmorgon ibland känns det som ;) !
2011-11-03

    Rolf Zandén
Mycket skön morgonglitter i hela dikten.
2011-11-03

    Rolf Zandén
Mycket skön morgonglitter i hela dikten.
2011-11-03

    Rolf Zandén
Mycket skön morgonglitter i hela dikten.
2011-11-03
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen