Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Levande begravd

Det står i tidningen
om en flicka som blivit
levande begravd
jag tänker att
det är ändå bra tragiskt
jag tänker även att
tandborsten borde bytas
och att de borde ha behållit
de gamla spärrarna
i tunnelbanan


Någon sa en gång
att man inte borde diskutera inredningen
i ett hus som brinner


Jag tänker på flickan igen
de hade funnit henne
fastbunden i fosterställning
hon hade jord i sina lungor




Fri vers av Joel Nilson
Läst 294 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-11-03 12:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Joel Nilson