Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Höstglädje

Dofter och färger

prasslande guld

yr över markerna




Bunden vers (Tanka) av walborg
Läst 566 gånger och applåderad av 35 personer
Publicerad 2011-11-03 12:34



Bookmark and Share


  Samuel E. Rajeus VIP
Visst är det så.
Vackert.
2011-12-15

  Maria T
Det doftar höst
2011-11-27

  Gunnar Hilén VIP
Och så står man där och räfsar...fattar noll !
2011-11-18

  Annie b'larsson VIP
Vackert!
Jo, om man tittar noga, så finns där "guld" lite överallt.
2011-11-14

  Bodil Sandberg VIP
Härligt härligt som du sätter ord på höstens scenario!underbart vackert!
2011-11-09

    maija tuori
Kiitos tästä satumaisen kauniista runosta !!
2011-11-08

  F.
Du sätter ord på något så vackert som hösten, så man kan blunda och nästan känna dess vindar. Bravo!
2011-11-07

  ULJO
Vilken underbar känsla du förmedlar
2011-11-04

  Eva Langrath VIP
Ser för mig guldet som blåser och dansar i vinden. Fint fångat
2011-11-03

  Bibbi VIP
Grattis till placeringen av detta fina!
2011-11-03

  Quasimodo
Ger färg i höstmörkret, tack!
2011-11-03

    ej medlem längre
Tycker om denna levande hösthaiku.
2011-11-03

  Linda CH VIP
Din dikt glimmar som ett litet guldkorn i höstmörkret!
2011-11-03

  Minkki VIP
GRATTIS! Roligt att läsa Dig igen ;)
2011-11-03

    ej medlem längre
ja! den älskde hösten i vackra ord!
2011-11-03

  Lavinia Röd
Vacker beskrivning av årstiden!
2011-11-03

  Mr Lindemann VIP
Ja, nu inspirerar du mig till att försöka skrive en haiku!
2011-11-03

  stenhur VIP
En fin inbjudan att uppleva årstidens behag med öppna sinnen!
2011-11-03

    ej medlem längre
Härlig bild av hösten!
2011-11-03

  Drömfångare
En höstdikt kantad av ljus - underbart!
2011-11-03

  aol
uderbart skriftat vännen,
2011-11-03

  Ronny Berk
känslan av höst väl förmedlad genom den texten, den glädjefulla hösten...
2011-11-03

    ej medlem längre
jag gillar den
2011-11-03

  Minkki VIP
Vad härligt - att springa genom yrande höstlöv...

Det fanns en sång i min barndom - 'det glimmar i guld och i klaraste rött, det prasslar så sakta i parken ty hösten är kommen och ???'

melodin minns jag, men inte flera ord ;) tack för en uppiggande text!
2011-11-03
  > Nästa text
< Föregående

walborg
walborg