Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Del Rey hämtar andan och väntar på oss.

Hon var hämtad från 60-talets serier på tv. Verkligheten var tråkig och Neal ville fly. Joey köpte hemrullade från killen på hörnet. Körde mot Vegas och såg inte bakåt. Radion på. Drömmarna på. "Ibland vill jag fly" sa Jack och drog näven i väggen. "Omöjligt!"

Rykterna på stan sa att det strök omkring en kvinna under dygnets mörka timmar
och vandaliserade skyltfönster. Skyltdockor försvinner. Polismästera McKish ville inte kommentera.

Nätter gick. Palmerna svajade. Solen gick upp. Ner. Upp. Och ner igen. Den 16:e oktober hittade Neal en lapp i sin brevlåda med texten. "Fördömmande".

Vaknade med ett ryck. Gnuggade sömnen ur ögonen och gick upp för att köpa frukost. Sömnen är förädisk.




Fri vers av Teodore
Läst 230 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-11-03 14:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Teodore