Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En specialskriven låt om LillaTrollet på Poeter.se E Wretling 10 Januari 2005


Förlorad Idig, drömprinsessa


Dina ord är magiska för mig/
Tillsammans med dina ögon som
Får mina ord att fastna i munnen
Ändra mina planer att leva utan dig/Slutar existera vid varje andetag
Du tar in in i mina lungor
För jag är så
Förlorad Idig, drömprinsessa

Jag smälter som gele varje gång jag ser dina steg
Uppenbarar sig i min synvilla
MIna drömmar väver in dig så magisk i livet
Att smärtan utan dina andetag
Gör livet meningslöst
Det var aldrig meningen med ett liv utan dig
För jag är så
Förlorad Idig, drömprinsessa

Jag är så rädd att dina ögon inte längre tittar åt mig
Eller att du en dag inte låter mig uppfylla drömmarna inom dig
Jag vill känna dina andetag mot mina fingrar
Önskar att jag hade modet att ställa mig frömför dina magiska ögon
Berätta hur du är mitt liv/
Jag vill spendera det med dig
För jag är så
Förlorad Idig, drömprinsessa




Fri vers av Wretling
Läst 755 gånger
Publicerad 2006-01-13 19:32



Bookmark and Share


    Sandra Odhage
Vacker..

//Sandra
2007-01-02

  Bissen
Så vacker text...
Gillar verkligen ditt sätt att skriva på! Det är väldigt eget
2006-01-25

  Bissen
Så vacker text...
Gillar verkligen ditt sätt att skriva på! Det är väldigt eget
2006-01-25

  emla skogstroll
Du fångar verkligen känslan av att kapitulera totalt för någon. Man har lixsom ingen heder kvar men det bryr man sig inte ett skit om så länge man får vara med sin någon =) Du har ett jättehärligt språk, sådär abstrakt som bara kärlek kan vara.
2006-01-14

  Propella
Dina kärlekstexter är... ja... äh... jag blir tokförälskad i dina ord helt enkelt.

"Jag vill känna dina andetag mot mina fingrar
Önskar att jag hade modet att ställa mig frömför dina magiska ögon
Berätta hur du är mitt liv/
Jag vill spendera det med dig
För jag är så
Förlorad Idig, drömprinsessa"

Vackert vackert.
2006-01-13

  Last Word Spoken
Underbar vacker är den kärleken du beskriver!

Vacker med sans, en dröm med balans.

"drömprinsessa" .....ett fint smekord,
i dina poesier finner jag de vackraste
smeknamn en flicka kan drömma om.
2006-01-13
  > Nästa text
< Föregående

Wretling
Wretling